Glebbbulls

love is the law of life 


Welkom, op deze pagina. 

 

Leuk dat je hier een kijkje neemt .

Zo ben ik vijf jaar geleden ook begonnen op aanraden van een vriendin.
Ik heb fybromyalgie en had toen heel veel ongemakken. Waaronder veel pijn, heel weinig energie en geen goede stoelgang. Door deze manier van voeden voelde en zag ik al snel een verandering. Mijn lichaam begon zich te herstellen. Na verloop van tijd verdween mijn stramme lijf gevoel, de slechte stoelgang, de futloosheid en kwam zelfs mijn spieropbouw weer opgang. Ik kan wel zeggen dat ik blij ben dat ik toen gewoon een pakket besteld heb en heb doorgezet. 

 

 

Het was voor mij een echte lifechanger. 

Isagenix doet zoveel meer.

Ik help je graag met je keuze, welke doelen je wil behalen en leg je graag uit hoe je extra korting, beloningen en of gratis producten kunt ontvangen.

Maar je kan ook gewoon direct een bestelling plaatsen op onze IsaGlebbbulls link.

Je lichaam vertraagt de collageenproductie van je lichaam na verloop van de tijd.

 
Fijne lijntjes en minder elasticiteit zijn de zichtbare kenmerken.
Herontdek je glans en verwelkom een gezonde, gehydrateerde huid.

#collagen #elixer #collagenelixer #byangelienGlutenvrij Sojavrij Non-GMO Zuivelvrij

 


Bij Isagenix zijn we niet voor snelle oplossingen, we zijn er om uw gezondheid op lange termijn te ondersteunen. Dat is waar Everyday Wellness Pack om de hoek komt.

  • IsaLean Shake™ is een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd, die maximale voedingswaarde verpakt in slechts 240 calories! In dit pakket zult u voldoende IsaLean Shake hebben voor één shake per dag.
  • Nourish for Life™ is gevuld met plantaardige stoffen om uw lichaam te ondersteunen tijdens Detoxdagen. In dit pakket zult u voldoende Nourish for Life hebben voor twee Detoxdagen.
  • Ionix® Supreme is krachtig elixir, gevuld met plantaardige stoffen, die eeuwenlang zijn gebruikt om de uitdagingen van het leven aan te kunnen.